Επιστροφές & Αλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή γίνετε μόνο στα ελαττωματικά προϊόνα όπου πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω:

1. Δελτίο Αποστολής με τα είδη προς επιστροφή.
2. Απόδειξη Πώλησης των προϊόντων

-Τα έξοδα αποστολής προς την εταιρία μας επιβαρύνουν τον αποστολέα.
-Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από πλήρη συσκευασία. Η συσκευασία αποστολής θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τα είδη προς επιστροφή, διασφαλίζοντας το περιεχόμενο από στατικό ηλεκτρισμό, βλάβη, ζημία κ.λπ.
-Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής, τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθιστώνται (με ίδια ή εφάμιλλα ίδιων ή ανώτερων χαρακτηριστικών) ή πιστώνονται.
-Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία τιμολογίου (αφορά καινούρια προϊόντα).
-Η εγγύηση ισχύει εφόσον έχει γίνει ορθή χρήση του προϊόντος.

α) Αντικατάσταση:

Η Επιχειρησή μας μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε για τους λογους, είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για σας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε μεσα απο την παραπανω προαναφερομενη διαδικασια Αιτησης Επιστροφης, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

β) Επιστροφή χρημάτων:

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

SUPER BUY 
Αγ.Παντελεήμονος & Λεωφ. Καλλιθέας
Αμπελόκηποι – 56123
Θεσσαλονικη

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές με προιόντα που έχουν άμεση επαφή με το σώμα και έχουν χρησιμοποιηθεί όπως επίσης γυαλιά ηλίου, συσκευες που έχουν αποσφραγιστεί οι ετικέτες ασφαλείας (π.χ κινητά τηλέφωνα), τηλεοράσεις και παρόμοια προϊόντα , εκτός εάν είναι ελαττωματικά, όπου ισχύει η εγγύηση του προμηθευτή/κατασκευαστή. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Φόρμα Επιστροφών

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΤΗ.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥ-ΠΑΡ ΑΠΟ ΤΙΣ 12ΜΜ ΕΩΣ 2ΜΜ.ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2311112252 & 6993651922

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Super Buy B2B
Logo
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης